SENSE BARRERES

Sense barreres és una acció emmarcada en el Programa d'Atenció a la Diversitat de la Universitat Jaume I. El programa té format quinzenal i té com a objectiu fer visible el món de la discapacitat i la diversitat des de la perspectiva universitària. Està coordinat per la Unitat de Suport Educatiu de l'UJI, la col·laboració dels estudiants i el suport del Vicerectorat d'Estudiants, Ocupació i Innovació Educativa. En el programa trobareu temes d'interès, entrevistes, vivències personals i notícies relacionades amb les necessitats educatives especials, la discapacitat i el món universitari. Ens agradaria que ens enviàreu suggeriments o propostes de temes que penseu que són interessants a l'adreça suport@uji.es. Gràcies per la vostra col·laboració.

Horari d'emissió: Dilluns 12:00 / 19:00
[Podcast del programa]

 
EMISSIONS REALITZADES

play    Emissió: 13-12-2021

Participen Olga Carbó, Rocío Marín (de la Unitat de Diversitat i Discapacitat) i Benito Pérez (de l'Oficina de Vida Independent "Sole Arnau Ripollés"). Parlen de les II Jornades sobre vida independent i assistència personal. Un programa per fer visible el món de la discapacitat i la diversitat des de la perspectiva universitària.

play    Emissió: 22-11-2021

Participen Olga Carbó, Rocío Marín (de la Unitat de Diversitat i Discapacitat) i Odet Moliner (del Grup de recerca MEICRI i professora titular del Departament de Pedagogia de l'UJI). Parlen del Diploma Universitari "Formació per a l'Ocupació i la Vida Independent de joves amb Discapacitat Intel·lectual". Un programa per fer visible el món de la discapacitat i la diversitat des de la perspectiva universitària.

play    Emissió: 08-11-2021

Participen Olga Carbó, Encarna González i Rocío Marín (responsable i tècniques de la Unitat de Diversitat i Discapacitat de l'UJI) . Parlen de la Unitat, del nou Pla d'Inclusió i del començament del curs. Un programa per a fer visible el món de la discapacitat i la diversitat des de la perspectiva universitària.

play    Emissió: 14-06-2021

Participen Olga Carbó i Rocío Marín (de la Unitat de Diversitat de l'UJI) Ana Escobar i Javier Julve de la Fundació Síndrome de Down, Sergio Gil, alumne en pràctiques a l'UJI de la Fundació Síndrome de Down i PAS de diferents serveis de l'UJI en els que ha participat Sergio. Parlarem sobre l'experiència a la Biblioteca, als Hivernacles, a la Unitat de Gestió I i a la Consergeria de la FCHS, i sobretot, d'inclusió a l'UJI.

play    Emissió: 31-05-2021

Participen Olga Carbó (responsable de la Unitat de Diversitat i Discapacitat) i Sixte Safont (coordinador de les proves d'avaluació d'accés a la Universitat de l'UJI) que ens parlaran del procés de la selectivitat i del procediment per a les adaptacions necessàries per a l'estudiantat amb necessitats específiques de suport educatiu.

play    Emissió: 17-05-2021

Participen Olga Carbó (responsable de la Unitat de Diversitat i Discapacitat) i Teresa Gallego (professora titular d´escola universitaria,
área de coneximent construccions arquitectóniques i coordinadora del projecte éBrickhouse). Parlen d\'universitat inclusiva i accessible. Un programa per a fer visible el món de la discapacitat i la diversitat des de la perspectiva universitària.

play    Emissió: 03-05-2021

Participen Olga Carbó (responsable de la Unitat de Diversitat i Discapacitat) i Marta Renau (professora del Grau de Traducció i Interpretació). Parlen d\'universitat inclusiva i intercultural. Un programa per a fer visible el món de la discapacitat i la diversitat des de la perspectiva universitària.

play    Emissió: 29-03-2021

Participen Olga Carbó (responsable de la Unitat de Diversitat i Discapacitat), Odet Moliner (professora i investigadora de la Universitat Jaume I), Diana Montserrat i Celia Alcón (mestres del CEIP Albea). Parlen de malalties poc freqüents i educació inclusiva. Un programa per a fer visible el món de la discapacitat i la diversitat des de la perspectiva universitària.

play    Emissió: 15-03-2021

Participen Olga Carbó (responsable de la Unitat de Diversitat i Discapacitat) i Ana Segarra (consultora de Recursos Humans a Inserta Empleo). Parlen de la incorporació al món laboral després de completar l\'etapa formativa. Un programa per a fer visible el món de la discapacitat i la diversitat des de la perspectiva universitària.