ARCÀDIA

Arcàdia és un programa de Publicacions de la Universitat Jaume I d'emissió mensual per a informar sobre els llibres, publicats amb rigor i amb una edició formal acurada per l’editorial universitària.

Horari d'emissió: Dilluns 11:00 / 18:00
[Podcast del programa]

 
EMISSIONS REALITZADES

play    Emissió: 22-04-2024

«L'aprenentatge-servei com a eix vertebrador en l'aplicació de diferents metodologies actives per a l'alumnat», amb Vicent Tortosa, un dels autors, i que està publicat dins la col·lecció «Educació», en coedició amb la Universitat de Girona (https://tinyurl.com/26cyv3jw)

Aquest programa d\'abril també ho dediquem, com no, a celebrar Sant Jordi, el dia del llibre, dels drets d\'autoria, i també de la rosa. Enamorem-nos dels llibres, i comencem!

play    Emissió: 25-03-2024

«Espacios de arte y género», Marta Castanedo Alonso, Juncal Caballero Guiral, Rosalía Torrent Esclapes, Rosalía (eds.lits.). Presenta Carmina Pinyana. Entrevista amb la col·laboració del periodista Ximo Górriz. L'obra és de la col·lecció «Àgora feminista». I per a parlar-ne tenim a l\'estudi a Rosalía Torrent i a Juncal Caballero.

Aquest programa de març, Arcàdia el dediquem també a comentar les fites de dones que estan, o han estat, al front de col·leccions de llibres i de revistes de l\'UJI.
- Biblioteca Potestas, dirigida per Inmaculada Rodríguez Moya
- Estudis jurídics, dirigida per Cristina Pauner
- SENDES, dirigida per Juncal Caballero Guiral

Arcàdia és un programa de Publicacions de la Universitat Jaume I d'emissió mensual per a informar sobre els llibres publicats per l\'editorial universitària (www.tenda.uji.es).

Podeu trobar els vídeos a la play list #PublicacionsUJI: https://www.youtube.com/playlist?list=PL66EE81C0B8FF664E

Programa www.radio.uji.es. 03/24

play    Emissió: 19-02-2024

«¿Erudición o Compromiso? La Historia Narrativa y Esencialista durante la Segunda República (1931-1939)», de Jose Maria Gómez Herráez. Presenta Carmina Pinyana. Entrevista amb la col·laboració del periodista Ximo Górriz.

El programa inclou les últimes novetats i recorda, que la col·lecció «Sapientia» suma ja 190 títols publicats des del 2008 fins el 2024, sempre en format digital.

Arcàdia és un programa de Publicacions de la Universitat Jaume I d'emissió mensual per a informar sobre els llibres publicats per l\'editorial universitària (www.tenda.uji.es).

Programa www.radio.uji.es. 02/24

play    Emissió: 22-01-2024