CLIMBIN UJI

Quan s'uneixen les ganes d'escalar amb les ànsies de reflexionar sorgeix «Climbin UJI». Perquè el món és molt gran com per a viure'l només una vegada. A través de l'esport pretenem dilatar aqueix temps i aprendre valors essencials mentre ens entretenim amb anècdotes i esdeveniments d'escalada. L'esport és capaç de ensenyar sense que un s'adone pel la qual cosa en «Climbin UJI» es tracta de mostrar aquests ensenyaments. A través d'uns textos a manera de pensaments fugaços que sorgeixen mentre (en el meu cas) s'escala. I de la mateixa manera en el qual venen i van els pensaments, puntualment s'anunciaran esdeveniments d'escalada importants per a estar al dia.

Horari d'emissió: Dilluns 13:30 / 20:30
[Podcast del programa]

 
EMISSIONS REALITZADES

play    Emissió: 29-04-2024

play    Emissió: 15-04-2024

Actualitat i Último pegue (amb Raúl Cano i Jordi Suleiman)

Els grans noms es construïxen amb el temps i en este episodi sentirem parlar a dos escaladors amb una tala però intensa experiència sobre l'escalada: el que va ser i el que és.

play    Emissió: 25-03-2024

Primera i última oportunitat | CADU 2024

Donat el panorama competitiu actual de la Comunitat Valenciana, els escaladors aptes per a assistir s'han hagut de conformar amb les CADU o mudar-se a altres comunitats. No obstant això, per a Edgar només hi ha una eixida, i no serà fàcil. El camí és molt llarg...

play    Emissió: 11-03-2024

Olimpíades elevades | Actualitat i observacions dels Jocs Olímpics (París 2024)

Mancant noms classificats com Soranto Anraku, Alex Megos, Hannah Meul i Adam Ondra, l'escalada en els jocs està encara cuinant-se. Així que una tassa d'actualitat ens vindrà estupendament. Perquè molt canviaria si els jocs tingueren eixa repercussió mundial que diuen tindre...

play    Emissió: 19-02-2024

Records d'un esport | Història de les competicions d'escalada

Des de Sport Roccia en 1985 fins a París 2024, les competicions d'escalada han estat confeccionades per aficionats i amants de l'esport i a poc a poc una activitat de grups xicotets es va anar convertint en un esdeveniment internacional.

play    Emissió: 05-02-2024

Routesetters (amb Sergio Montesinos)

Coneixerem a fons el treball que ens dona treball com a escaladors, aquells que planifiquen i munten els blocs en cada rocòdrom que visitem, de la mà de Sergio Montesinos. Una mostra de passió per l'escalada i per la seua perseveració.

play    Emissió: 22-01-2024

Cartes d'escaladors del futur | Testimoniatges redactats

Cinc testimoniatges recopilats en el compte d'Instagram: Climbin_uji, d'escaladors que ens ensenyen germanor, amor casual, amistat, superació i misteri.
Obra de temps, Co-co, Concentrat, 'Positive octopus', Calçat irlandés.

play    Emissió: 08-01-2024

Roca | Animalets en forats i molt més...

Existix una atracció innata per la naturalesa i els escaladors no estem exempts d'ella (fins i tot estant acostumats als rocòdroms). Aprofitem esta oportunitat per a submergir-nos en la unicitat de cada via i els seus moviments en la immensitat de les muntanyes.