PASSAPORT ALUMNI

Programa d'interès per a tota la comunitat universitària, especialment enfocat per a persones que formen part de la xarxa alumni, alumnat de 4t i recent titulats i titulades. Amb entrevistes i tertúlies amb antic alumnat i persones implicades en el Programa AlumniSAUJI.

Horari d'emissió: Dimarts 13:15 / 20:15
[Podcast del programa]

 
EMISSIONS REALITZADES

play    Emissió: 26-03-2024

play    Emissió: 27-02-2024

play    Emissió: 13-02-2024

S\'apropa l\'aniversari de l\'UJI, on celebrem 33 anys des que es va crear la Universitat Jaume I, i per fer-ho ens acompanyen uns convidats d\'excepció: una representació dels nostres titulats i titulades més recents. Ens conten com van viure la graduació, un moment molt emotiu per a l'estudiantat, del que significa per a ells l'UJI i com enfronten aquesta nova etapa com a antic alumnat.

play    Emissió: 30-01-2024

En un món cada volta més virtual, l'accessibilitat audiovisual és una responsabilitat global i transversal. Malgrat l\'èxit que algunes de les modalitats de traducció audiovisual estan experimentant, com ara la subtitulació o el doblatge, només el 3 % del catàleg de les plataformes digitals espanyoles compten amb audiodescripció. D\'aquesta modalitat és de la que ens ve a parlar Carla Piqueres al programa de hui, on comentarem també altres aspectes de la traducció. 

play    Emissió: 16-01-2024

Primer programa de l\'any i no hem trobat millor tema per començar-ho bé que parlar de cultura, d\'oci i d\'un lloc emblemàtic del campus com és el Paranimf. Quedeu-vós perquè anem a descobrir amb Antoni Valesa què es cou entre bambolines.