COCINA CON CORAZÓN

Cocina con corazón és un programa de cuina no professional amb l'objectiu de demostrar que menjar pot ser una experiència saludable, emocionant i de gran gaudi. Aborda la planificació dels plats, la seua execució i posterior presentació per fer del menjar una experiència feliç. Menjar de manera saludable suposa conèixer els aliments i saber cuinar-los potenciant les seues qualitats, donar-los diferents oportunitats perquè mostren tots els seus matisos. La cuina no ha de ser avorrida, ni cuinar pot convertir-se en un càstig o una rutina. El programa es dirigeix a tota la comunitat universitària i no requereix coneixements previs de cuina. Tampoc vol generar falses expectatives d'arribar a ser cuiner expert, simplement cuinar i menjar a gust.

Horari d'emissió: ( Finalitzada )
[Podcast del programa]

 
EMISSIONS REALITZADES

play    Emissió: 01-07-2016

Cocina de verano: ensalada de arroz y tarta de zanahorias

play    Emissió: 17-06-2016

play    Emissió: 03-06-2016

Temporada de cerezas

play    Emissió: 20-05-2016

Monogáfico sobre la pasta

play    Emissió: 06-05-2016

play    Emissió: 22-04-2016

play    Emissió: 08-04-2016

Hoy hacemos cocina de aprovechamiento. Cocinamos sopa castellana y pastel de verduras

play    Emissió: 11-03-2016

play    Emissió: 12-02-2016

play    Emissió: 29-01-2016

Avui aprendrem a *marinar salmó i cuinarem un timbal de salmó i alvocat

play    Emissió: 15-01-2016

Ensalada de frutas con quicos y miel. Arroz meloso con sepia y bacalao