COCINA CON CORAZÓN
Cocina con corazón és un programa de cuina no professional amb l'objectiu de demostrar que menjar pot ser una experiència saludable, emocionant i de gran gaudi. Aborda la planificació dels plats, la seua execució i posterior presentació per fer del menjar una experiència feliç. Menjar de manera saludable suposa conèixer els aliments i saber cuinar-los potenciant les seues qualitats, donar-los diferents oportunitats perquè mostren tots els seus matisos. La cuina no ha de ser avorrida, ni cuinar pot convertir-se en un càstig o una rutina. El programa es dirigeix a tota la comunitat universitària i no requereix coneixements previs de cuina. Tampoc vol generar falses expectatives d'arribar a ser cuiner expert, simplement cuinar i menjar a gust.
Horari d'emissió: ( Finalitzada )
[Podcast del programa]
EMISSIONS REALITZADES
Cocina de verano: ensalada de arroz y tarta de zanahorias
Temporada de cerezas
Monogáfico sobre la pasta
Hoy hacemos cocina de aprovechamiento. Cocinamos sopa castellana y pastel de verduras
Avui aprendrem a *marinar salmó i cuinarem un timbal de salmó i alvocat
Ensalada de frutas con quicos y miel. Arroz meloso con sepia y bacalao